Android applicaties

Wilt u een app laten ontwikkelen voor Android? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar in Android applicaties op maat. Lees hieronder over onze mogelijkheden.

 

Android besturingssysteem

Android is op dit moment het meest gebruikte mobiele besturingssysteem ter wereld. Het door Google ontwikkelde Android platform bedient samen met Apple's iOS platform het merendeel van de smartphone gebruikers. Android heeft de grootste doelgroep op het gebied van mobiele gebruikers en is dus een erg interessante markt. Er zijn bijna 3,65 miljard  mobiele gebruikers over de hele wereld.  

 

Android apps op maat

Wanneer u voor uw organisatie, product of dienst een Android app wilt laten maken, wordt u door LiveWall geholpen door de beste Android developers. Onze Android developers zijn ervaren in het ontwikkelen van unieke Android apps. In samenwerking met onze designers zorgen wij voor een professioneel en unieke Android applicaite.

Waarom LiveWall voor uw Android applicaties? We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van mobiele apps en in het specifiek Android apps. Onze Android apps developers hebben de expertise en kennis om uw app tot een mooi resultaat te brengen. Door onze ervaring met A merken, kunt u uitgaan van een uniek en professioneel eindproduct.

 

Interesse in Android applicaties?

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van Android applicaties? Neem dan nu contact met ons op. Bent u niet op zoek naar Android apps? LiveWall ontwikkelt naast apps voor het Android besturingssysteem ook iOS applicaties en web applicaties.

 

Bekijk onderstaande cases voor een overzicht van de toepassingen van Android applicaties.