Custom campagnes

Een custom campagne geeft u de mogelijkheid te traceren waar de bezoekers van uw website vandaan komen. Door de toevoeging van campagne parameters aan uw URL’s, kan er geïdentificeerd worden welke campagnes zorgen voor traffic naar uw site. Wanneer de bezoeker op een bepaalde link klikt, wordt deze handeling verzonden naar Google Analytics. Hier kan heel duidelijk de effectiviteit van de campagne gemeten worden. Bij Custom Campaigns wordt geanalyseerd hoeveel bezoekers een bepaalde advertentie bekijken en hoeveel aankopen hier uit voort komen.

 

Effectieve promotie

Door middel van Custom Campagnes kunt u achterhalen welke promotiemiddelen op uw website het meest effectief zijn en welke minder. Middels Custom Campaigns kunt u slimmere investeringen maken en uiteindelijk daarmee de conversie van uw website verhogen.
Retargeting is de meest effectieve vorm van online marketing. Door de juiste inzet van Custom Campagnes kunt u weer in het oog springen van uw doelgroep. Niet alleen kan LiveWall u helpen met het ontwikkelen van Custom Campagnes maar ook met de vervolgstappen. We kunnen voor u naar aanleiding van de resultaten een nieuwe website of applicatie ontwikkelen.

 

Interesse in optimalisatie van uw website?

LiveWall kan u helpen met conversie optimalisatie voor uw website. Custom Campaigns kunnen gerealiseerd worden voor alle mobiele platformen. Bent u geïnteresseerd in het laten ontwikkelen van een campagne website? Neem dan nu direct contact met ons op.