Games

Gamification is een populaire term die steeds vaker terug komt. Gamification is het toepassen van gamedenken en gametechnieken in een niet-game omgeving. Met gamification worden er spelelementen gebruikt om de gebruikers te motiveren en hun ervaring te verrijken. Als voorloper op het gebied van innovatie en nieuwe technologieën, past LiveWall gamification regelmatig toe in haar concepten.

 

Game development

Als web-ontwikkeler is LiveWall ook actief als game developer. Al voor verschillende opdrachtgevers zijn interactieve game concepten ontwikkeld. Deze games varieren van Facebook games tot een echte Ipad game die in combinatie met online platform voor veel interactie zorgt.  Niet alleen wordt er gamification toegepast, maar worden er ook games ontwikkeld die fun en vermaak als doel hebben.

 

Design voor computer en mobile

Onze game designers ontwikkelen unieke concepten welke tot in precisie worden uitgevoerd door onze game developers. De toepassing van game elementen in een campagne is een goede manier om interactie te creëren met de doelgroep. We richten ons zowel op computer game design als op mobile game design. We spelen in op de trend mobile first en ontwikkelen games die op elk device speelbaar zijn.

 

Interesse in game development?

LiveWall is gespecialiseerd in game development. Onze game developers weten door hun ruime ervaring, de game tot een mooi eindresultaat te brengen. Heeft u interesse in het ontwikkelen van een online game? Neem dan nu direct contact met ons op.