Hybride applicaties

Wilt u een hybride applicatie laten ontwikkelen? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar in hybride applicaties op maat. Lees hieronder over onze mogelijkheden.

 

Wat is een hybrid applicatie?

Een hybride applicatie is een combinatie van een native app en een web app. Een hybride applicatie wordt ook wel een cross-platform app genoemd en is een applicatie die deels bestaat uit een mobiele website in HTML5 en deels uit een native app. Hierdoor heeft een hybride app het beste van beiden. Een hybride app heeft dezelfde basis als een native app en wordt uitgebreid met dezelfde technologieën en functies van een web app. Een hybride app moet gedownload worden in een app store en is vervolgens ook te gebruiken zonder internetconnectie. Daarnaast is een hybride applicatie eenvoudig te updaten en kan geplaatst worden in een app store.

 

Uw hybride app op maat

LiveWall is expert in het ontwikkelen van verschillende applicaties en kan u daarin adviseren. Wilt u een applicatie maken maar weet u niet goed of een hybride, native of web applicatie het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u welke applicatie het beste aansluit bij uw concept.

 

Interesse in hybride applicaties?

Livewall heeft veel ervaring met het ontwikkelen van hybride apps. Bekijk de onderstaande cases voor een overzicht van de toepassingen van Hybride applicaties. Niet op zoek naar een hybride applicatie, LiveWall helpt u graag bij het maken van de juiste keuze omtrent mobiele applicaties.