Instagram apps

Een Instagram campagne starten? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar in Instagrams campagnes op maat. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en bekijk vooral de onderstaande cases om een indruk hiervan te krijgen!

 

Niet iedereen is een geweldige fotograaf en daar heeft Instagram goed op ingespeeld met een gratis app die filtereffecten toepast om je foto of video eenvoudig een eigen uitstraling te geven. Bewerk je foto met een ouderwetse of juist kleurrijke look. Instagram is heel populair met maar liefst 150 miljoen actieve gebruikers. 

 

Gebruik Instagram in je marketingplan. Nadat Facebook de fotodienst Instagram voor maar liefst 1 miljard doller heeft overgenomen, biedt het zelfs B2B-marketeers kansen om engagement bij volgers te creëren. Instagram is uiterst geschikt voor foto- en of videowedstrijden, winacties, het inzetten van user content foto's/video's om je publiek een podium te geven rondom je merk of om bijvoorbeeld je volgers een kijkje achter de schermen te geven van je bedrijf.

 

Met een team van creatieve concept ontwikkelaars en gespecialiseerde app developers kunnen wij binnen no time een volledige Instagram campagne naar wens voor je opzetten. Daag ons uit. Wij denken graag mee over een innovatief en doordacht concept voor een Instagram campagne.