Instagram campagnes

Een Instagram campagne starten? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar in Instagram campagnes op maat.
Niet iedereen is een geweldige fotograaf en daar heeft Instagram goed op ingespeeld met een gratis app die filtereffecten toepast om een foto of video eenvoudig een eigen uitstraling te geven.  Via Instagram kunt u een foto bewerken met een ouderwetse of juist futuristische look. Instagram is één van de snelst groeiende social media platformen met maar liefst 150 miljoen actieve gebruikers.

 

Nieuwe kansen en mogelijkheden

Instagram wordt een steeds belangrijker kanaal in een sterke social media strategie. Nadat Facebook de fotodienst Instagram voor maar liefst 1 miljard doller heeft overgenomen, biedt het zelfs B-2-B marketeers kansen om engagement bij volgers te creëren. Instagram is uiterst geschikt voor foto- en of videowedstrijden, winacties en het inzetten van user content foto's/video's om uw publiek een podium te geven rondom uw merk. Ook kunt u middels Instagram uw volgers een kijkje achter de schermen van uw organisatie geven. Instagram is ook erg geschikt voor online promotie en online advertising.

 

Innovatieve Instagram campagnes

Met een team van creatieve concept ontwikkelaars en gespecialiseerde app developers kunnen wij binnen no time een volledige Instagram campagne naar wens voor u opzetten. Daag ons uit. Wij denken graag mee over een innovatief en doordacht concept voor een Instagram campagne. We doen er alles aan om uw Instragram promotie campagne tot een goed eindresultaat te brengen.

 

Niet zeker of Instagram het juiste kanaal voor u is? Bekijk dan ook de mogelijkheden voor onze social media campagnes