Interactieve banners

Bent u op zoek naar interactieve banners? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar van HTML5 banners en campagnes op maat. Inmiddels komt meer dan de helft van ons verkeer via een smartphone of tablet. Dit aandeel zal alleen nog maar toenemen. Daarom worden er door adverteerders steeds vaker HTML5-banners ingezet. Deze banners vervangen de Flash-banners, die niet altijd ondersteund worden op mobiele devices. HTML5 biedt meer interactiviteit dan Flash en laat tevens meer creativiteit toe door de grotere toegestane bestandsgrootte. De inzet van HTML5-technologie in uw campagne biedt daarmee vele nieuwe mogelijkheden.

 

Aantrekkelijke mobiele banners

De HTML5 banners zijn responsive waardoor er voor tablets en smartphones geen aparte banners ontwikkeld hoeven worden. Hierdoor hoeft u ook niet langer meer rekening te houden met het up-to-date houden van content op verschillende plekken. De markt voor HTML5 banner ads wordt daarmee steeds aantrekkelijker.

 

Interesse in een unieke interactieve banner?

LiveWall heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van interactieve banners en kan voor u een unieke en professionele HTML5 banner ad ontwikkelen.  LiveWall denkt met u mee van begin tot eind. Onze ervaren developers kunnen uw idee tot een mooi eindproduct brengen.