iOS applicaties

Wilt u een iOS app ontwikkelen? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar van hoogwaardige iOS apps op maat. We vertellen u graag over onze mogelijkheden.

 

iOS, Apple’s besturingssyteem

iOS is het het besturingssysteem van Apple voor iPhone en iPad. Apple heeft na Android de meeste mobiele gebruikers. Het ontwikkelen van een iOS applicatie, kan daarmee niet ontbreken in een mobiele strategie. De toegevoegde waarde van een iOS app is van groot belang. LiveWall helpt u bij het ontwikkelen van de mobiele strategie, concept, design en de realisatie van de iOS app.

 

Best passende iOS apps

iOS apps zijn op meerdere manieren te ontwikkelen. LiveWall kan zowel hybride als native apps ontwikkelen. Na de oplevering van uw iOS applicatie, kunt u bij ons ook terecht voor het updaten of aanpassen van de iOS app. LiveWall heeft al ruime ervaring in het werken voor A merken uit diverse branches.  Bekijk de onderstaande cases voor een overzicht van de toepassingen van iOS applicaties.

We ontwikkelen applicaties voor alle besturingssystemen van smartphones en tablets.  Door onze ruime ervaring zijn we inmiddels experts in het ontwikkelen van iOS applicaties. We ontwikkelen iOS applicaties ter ondersteuning van complexe bedrijfsprocessen maar daarnaast ook voor eenvoudigere campagnes. Onze professionele iOS developers en specialisten kennen iOS door en door. U bent dus verzekerd van uniek en hoogwaardige iOS applicatie.

 

Interesse in iOS applicaties?
Bent u geïnteresseerd in iOS applicatie ontwikkeling door LiveWall. Neem dan direct contact met ons via onze contactgegevens.

 

Niet op zoek naar iOS applicaties? Lees meer over onze Android applicatie mogelijkheden.