Native applicaties

Mobiele applicaties zijn er in verschillende soorten en maten. Een native applicatie is een applicatie ontwikkeld voor een specifiek mobiel besturingssysteem zoals Android of iOS. De tegenhanger van de native app is een multi-platform app (hybride app). Die wordt één keer ontwikkeld en vervolgens automatisch geschikt gemaakt voor meerdere platforms.

 

Voordelen van een native app

Native apps zijn geschikt voor één besturingssysteem. De apps voor de verschillende besturingssystemen worden opgemaakt in verschillende programmeertalen. Een native app is volledig geoptimaliseerd voor het desbetreffende platform. Dit zorgt ervoor dat de app gebruik kan maken van alle functionaliteiten die een mobile device te bieden heeft.

Native applicaties zijn zeer gebruiksvriendelijk, snel, offline toegankelijk, interactief, stabiel en  goed te beveiligen. We kunnen voor uw native app een vertrouwde en gebruiksvriendelijke interface ontwikkelen.


Interesse in native applicaties?

Wilt u een native app laten ontwikkelen? LiveWall kan u begeleiden in het ontwerpproces van begin tot eind. We denken met u mee over de inhoud, functionaliteiten en design van de app. Daarnaast adviseren we u welk soort applicatie het meest geschikt is voor uw organisatie of concept. LiveWall heeft veel ervaring met het maken van native applicaties. We werken voor uiteenlopende branchens en A-merken. Bekijk de onderstaande cases voor toepassingen van native apps. 


Niet op zoek naar een native applicatie? Bekijk nu onze andere mobiele applicatie mogelijkheden.