Retail concepten

Een creatief en innovatief retail concept opzetten? 

LiveWall is een ervaren ontwikkelaar in retail concepten op maat. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en bekijk vooral de onderstaande cases om een indruk hiervan te krijgen!

 

Belevingseconomie 

Als merk is het belangrijk om goed in te spelen op de huidige trends en ontwikkelingen evenals de constant wisselende wensen en behoeften van de consument. De huidige consument is op zoek naar beleving waar de FashionWall de oplossing biedt!

 

De FashionWall is een applicatie voor retailers waarbij online en offline een aantal aspecten worden gecombineerd. Met de FashionWall kun je alle online activiteiten, je webshop en social media kanalen, combineren en tonen in je winkel(etalage). Daarbij is het mogelijk om de consument de etalage zelf te 'bedienen' wanneer ze gebruik maken van een mobiele telefoon of handbewegingen (Kinect technologie).  Laat je klanten en passanten, ook na sluitingstijd, bladeren door je catalogus met de mogelijkheid om de items direct te bestellen, via je interactieve etalage. Via FashionWall kunnen de klanten online een reactie achterlaten bij items wat je weer kan laten terugkomen in de winkel(etalage). Hierdoor creëer je een unieke en waardevolle interactie tussen je offline en online fans van je merk. Verder biedt FashionWall aan klanten de mogelijkheid om eenvoudig virtueel kleding van je collectie te passen.

 

Vernieuwende Ideeën  

Een goed retail concept prikkelt alle zintuigen van de consument om zo een verrassende beleving te creëren. Met een team van creatieve concept ontwikkelaars en gespecialiseerde app developers kunnen wij binnen no time een uniek retail concept voor je creërenWij denken graag mee over een innovatief en creatief retail concept.