Smartwatch apps

De Smartwatch bestaat al sinds 2011 maar heeft een explosieve groei doorgemaakt in 2014 en deze trend zet zich nog steeds door. Vele trendwatchers en grote bedrijven verwachten dat deze groei zich nog jaren door gaat zetten.  Een erg interessante markt met veel potentie dus. Hierdoor is nu een nieuwe markt voor Smartwatch development en Smartwatch applicaties ontstaan.  Er komen ook steeds meer aanbieders van Smartwatches. De vraag van Smartwatch applicaties neemt daarmee ook toe. Wij kunnen voor u een unieke en hoogwaardige Smartwatch app ontwikkelen.

 

Android watch & iWatch

LiveWall heeft zich verdiept in het ontwikkelen van Smartwacht applicaties. Onze Smartwatch developers hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van Smartwatch applicaties voor Android Watch & iWatch. Zo blijven we voorop lopen in de nieuwste technologieën.

LiveWall ontwikkelt innovatieve apps, concepten en online innovaties voor vooraanstaande merken in allerlei branches over de hele wereld. Dit geldt ook uw Smartwatch applicatie die we geheel op maat maken. Door onze ruime ervaring kunnen we uw idee voor een Smartwatch app tot een mooi en professioneel eindresultaat brengen.

 

Watchfaces

Naast de ontwikkling van smartwatch apps is LiveWall ook bekend met de ontwikkeling van watch faces. Een watch face is de layout van de klok op de smartwatch. Met de ontwikkeling van een watch face kan de smartwatch worden voorzien van een branded klok (of meerdere klokken). Een goed voorbeeld zijn de KLM Smartwatchfaces

 

Bekijk de onderstaande cases om een indruk te krijgen over de mogelijkheden van Smartwatch apps. Niet op zoek naar een Smartwatch applicatie? Lees dan meer over onze andere applicatie mogelijkheden