Social dashboard

Door middel van een social dashboard kunt bijhouden wat er online gezegd wordt over uw merk of bedrijf. Het social dashboard is een innovatieve social media monitor waarmee u uw offline publiek op de hoogte kunt houden van online activiteiten rond uw merk of bedrijf.

 

Inzicht in uw merk
Het social media dashboard kan naar eigen wens ingericht worden met verschillende kolommen van sociale netwerken. In deze social media monitor wordt zowel weergegeven wat er vanuit het merk zelf wordt gecommuniceerd als wat er over het merk wordt gecommuniceerd door de buitenwereld. Op die manier is het makkelijk in te spelen op berichten die voorbij komen en wordt er een duidelijk inzicht in het merkimago verkregen.

 

Sociale statistieken

Met een social media dashboard is het tevens mogelijk om social media statistieken bij te houden. U heeft bijvoorbeeld inzicht in het aantal fans en followers op Facebook en Twitter en kunt zien wat de ontwikkeling hiervan is. Het Social Dashboard is een bijzonder sterke social media tool voor uw organisatie.

 

Aantrekkelijk en overzichtelijk

Een social media dashboard geeft de social media op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier weer. Deze social media monitor is daarmee geschikt voor zowel binnen- als buiten kantoor. Met het social media dashboard kunt u zorgen dat de medewerkers controle hebben over online activiteiten en kunt u aan uw klanten tonen hoe u als merk online met klachten of problemen omgaat.

 

Bent u geïnteresseerd in een social media dashboard, neem dan nu contact met ons op. Bekijk onderstaande cases voor een eerste indruk van de mogelijkheden.