Spotify apps

Een Spotify app laten ontwikkelen? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar in Spotify applicaties op maat. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en bekijk vooral de onderstaande cases om een indruk hiervan te krijgen!

 

Spotify biedt met miljoenen nummers en miljoenenen gebruikers een mooi platform voor advertising en campagnes. Wij vonden het tijd om het fenomeen Jukebox nieuw leven in te blazen. Dit hebben we gedaan met de online tool: SpotifyBox. Deze tool tovert de populaire streming dienst Spotify om in een onvervalste digitale Jukebox. Hierbij fungeert je computer als jukebox waar vervolgens het publiek op hun favoriete muziek(nummer) kunnen stemmen met behulp van alleen hun smartphone. Door middel van een gemakkelijke website is het erg gebruiksvriendelijk in te zetten.

 

Daarnaast heeft LiveWall een campagne ontwikkeld voor Spotify en Universal ter promotie van de artiest Avicii. Door deel te nemen aan de campagne, een wedstrijd waar je een plek in het vliegtuig moest bemachtigen, konden de deelnemers een reis naar Ibiza winnen. 

 

Met een team van creatieve concept ontwikkelaars en gespecialiseerde app developers kunnen wij binnen no time een Spotify app op maat voor je ontwikkelen. Daag ons uit! Wij denken graag mee over een innovatief en doordacht concept voor een Spotify campagne op maat.