Spotify campagnes

Een Spotify campagne laten ontwikkelen? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar in Spotify campagnes op maat. Spotify biedt met miljoenen nummers en miljoenenen gebruikers een mooi platform voor online advertising en campagnes. In de afgelopen jaren is streamingdienst Spotify enorm gegroeid. Inmiddels heeft het circa 24 miljoen gebruikers. Een erg interessante plek dus voor online campagnes en online advertising. Daarom ontwikkelen wij de zogenaamde take-over campagnes. Deze banner campagnes worden over de gehele "ontdekken" pagina weergegeven.  Spotify advertising kan erg interessant zijn als onderdeel van uw online marketing strategie.

 

Custom Spotify applicaties

Daarnaast is LiveWall gespecialiseerd in het ontwikkelen van Spotify applicaties op maat. Wij vonden het tijd om het fenomeen Jukebox nieuw leven in te blazen. Dit hebben we gedaan met de online tool: SpotifyBox. Deze tool tovert de populaire streaming dienst Spotify om in een onvervalste digitale Jukebox. Hierbij fungeert uw computer als jukebox waar vervolgens het publiek op hun favoriete muziek(nummer) kunnen stemmen met behulp van alleen hun smartphone of tablet. Door middel van een gemakkelijke website is het erg gebruiksvriendelijk in te zetten.

 

Meer weten over Spotify apps?

Met een team van creatieve concept ontwikkelaars en gespecialiseerde app developers kunnen wij binnen no time een Spotify app op maat voor uw ontwikkelen. Daag ons uit! Wij denken graag mee over een innovatief en doordacht concept voor een Spotify campagne op maat.

 

Bekijk onderstaand de cases met Spotify integratie.