Twitter Campagnes

Een Twitter campagne starten? LiveWall is een ervaren ontwikkelaar in Twitter campagnes op maat. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en bekijk vooral de onderstaande cases om een indruk hiervan te krijgen!

 

Twitter wordt steeds vaker ingezet als marketingtool voor merken en bedrijven om gemakkelijk contact te (onder)houden met de doelgroep evenals om (meer) naamsbekendheid te creeëren voor je merk of bedrijf. Door middel van Twitter campagnes kun je heel gericht je doelgroep bereiken, data over je doelgroep verzamelen en meer interactie creëren rondom jouw merk of bedrijf! Er is direct inzicht in de resultaten van de campagne omdat we alle data opslaan en analyseren.

 

Bij LiveWall ben je aan het juiste adres om een Twitter campagne op te zetten. Met een team van creatieve concept ontwikkelaars en gespecialiseerde app developers kunnen wij binnen no time een volledige Twitter campagne naar wens voor je opzetten. Daag ons uit! Wij denken graag hierin mee over een innovatief en creatief concept voor een Twitter campagne.