Web based applicaties

LiveWall is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webapplicaties. Een webapplicatie is een mobiele website die speciaal voor smartphones, tablets en andere mobiele devices is ingericht. Om toegang te krijgen tot de webapplicatie, hoeft de gebruiker geen applicatie te downloaden. Een voordeel van een webapplicatie is daarmee dan ook dat een webapp erg toegankelijk is. De webapplicatie is altijd beschikbaar via Internet browser en heeft  geen goedkeuring nodig van een app store. Webapplicaties zijn dus platformonafhankelijk en kennen daarom lagere ontwikkelingskosten.

 

Flexibele webapplicaties

Web applicaties worden automatisch geupdate en hebben een real-time informatievoorziening. Dit houdt in dat een web applicatie zeer flexibel is. Aanpassingen zijn zeer snel door te voeren, zonder dat deze aanpassingen moeten worden goedgekeurd. LiveWall kan u begeleiden in de totstandkoming van de inhoud, functionaliteiten en het concept van uw webapp. Ook kunnen we u adviseren en welke soort applicatie het meest geschikt is voor uw concept of organisatie.

 

LiveWall heeft al jaren ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties. We werken voor gerenommeerde organisaties in verschillende branches. Onze professionele webapplicatie developers garanderen een mooi en uniek eindresultaat.

Bekijk de onderstaande cases voor een overzicht van toepassingen van webapplicaties. Niet op zoek naar webapplicaties? Lees hier meer over andere diensten