App ontwikkeling

App ontwikkeling

Bij het horen van het woord applicatie denk je al snel aan game-applicaties of social media-apps, maar applicaties zijn er in alle soorten en maten. Als ervaren app-ontwikkelaar, helpt LiveWall jouw bedrijf efficiënter opereren. Met een team van digitale creatievelingen (designers, developers en marketeers) combineert LiveWall innovatie, techniek en design om jouw content en diensten makkelijker benaderbaar te maken. Of je nu op zoek bent naar een ontwikkelaar voor mobiele applicaties (voor iOS en/of Android) of een specialist in web app ontwikkeling; LiveWall werkt binnen alle facetten van app-development!  

Neem contact op

iOS app-ontwikkeling

iOS is het besturingssysteem van Apple. Het iOS-besturingssysteem wordt gebruikt voor iPhone, iPad en Apple Smartwatch-applicaties. Apple heeft na Android de meeste mobiele gebruikers, het ontwikkelen van een iOS-applicatie, mag daarom niet ontbreken in een mobiele strategie. De toegevoegde waarde van een iOS-app is van groot belang: de app-gebruikers zijn loyaal en hun koopkracht ligt hoog. LiveWall helpt je bij het ontwikkelen van een mobiele strategie, concept, design en de realisatie van jouw iOS-applicaties.

Android app-ontwikkeling

Android is op dit moment het meest gebruikte mobiele besturingssysteem ter wereld. Het door Google ontwikkelde platform bedient samen met Apple's iOS-besturingssysteem het merendeel van de smartphone-gebruikers. Android heeft de grootste doelgroep op het gebied van mobiele gebruikers en vormt dus een erg interessante markt. Wanneer je voor jouw organisatie, product of dienst een Android-app wilt laten maken, word je bij LiveWall geholpen door de beste Android-developers.

Native app-ontwikkeling

Native apps zijn de meest voorkomende type applicaties. Native applicaties zijn gebouwd voor specifieke besturingssystemen (bijv. iOS of Android) en worden geschreven in de talen die door het gekozen besturingssysteem worden ondersteund. Voor iOS is dit Swift of Objective-C, terwijl Android-applicaties in Java worden geschreven. LiveWall heeft een breed team met ervaren app-ontwikkelaars voor alle type applicaties, in huis. Daarmee adviseert en helpt LiveWall je graag om jouw app-strategie naar een hoger niveau te tillen.

Web-based app-development

Naast Native app-development, is LiveWall ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van web-based applicaties. Een webapplicatie is een mobiele website die speciaal is ingericht voor smartphones, tablets en andere mobiele devices. Om toegang te krijgen tot de web-omgeving, hoeft de gebruiker geen applicatie te downloaden. Webapplicaties zijn altijd beschikbaar via de internet browser en hebben geen goedkeuring nodig vanuit de app store(s). Webapplicaties zijn dus platformonafhankelijk en kennen daarom lagere ontwikkelingskosten.

Hybride app-ontwikkeling

Een hybride applicatie is een combinatie van een native app en een web app. Een hybride applicatie wordt ook wel een cross-platform app genoemd. Het is een applicatie die deels bestaat uit een mobiele website in HTML5 en deels uit een native app. Zo biedt een hybride app het beste van beide werelden. Hybride applicaties bieden veel flexibiliteit voor de content binnen de applicatie. Je kunt daardoor snel aanpassingen doorvoeren en bent niet afhankelijk van een applicatie-update.

Gerelateerde cases

Onze diensten