Warner Bros.

Alita: Battle Angel film quiz

Interactieve quiz tijdens wereldwijde sneak peek

Ter promotie van de film Alita: Battle Angel in 2019 organiseert Warner Bros een wereldwijde sneak peek in grote bioscopen. Om de Nederlandse sneak peek in Pathé de Munt in Amsterdam een interactieve ervaring te maken, heeft LiveWall een mobiele filmquiz gecreëerd.

Sneak peek
Tijdens een sneak peek worden abonnementhouders van Pathé en social influencers uitgenodigd om een aantal fragmenten van een aankomende film te bekijken. Op deze manier krijgen de bezoekers een unieke vooruitblik op de aankomende release. 

Interactief
Om de bezoekers naast het tonen van de fragmenten een unieke ervaring te geven, ontwikkelt LiveWall een custom filmquiz. Deze interactieve quiz is te spelen via het grote bioscoopscherm en de mobiele telefoon van de bezoekers. Middels 20 vragen over de fragmenten en regisseurs, wordt de grootste film fan gezocht. Allemaal volledig in de styling van Alita: Battle Angel. 

Registratie
Om deel te nemen aan de quiz dienen de bezoekers zich te registreren via Facebook of met een naam, email en foto. Zodra iedereen is aangemeld, worden alle profielfoto's op het grote bioscoopscherm in beeld geanimeerd. Dit zorgt voor een uniek interactief effect waarbij de bezoekers hun eigen naam en foto voorbij zien komen. Op deze manier kan het quiz-systeem ook de score bijhouden van de deelnemers en een tussenstand tonen op ieder moment dat de quizmaster deze wenst te tonen.

Bekijk ook..