Brabant Water

Instagramcontent & -strategie

Vertical en square video's

Brabant Water is het drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert. Om een jongere doelgroep te bereiken, te voldoen aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en het nut van duurzaam ondernemen te belichten, startte Brabant Water samen met LiveWall een Instagramcontentpilot.

Social
Brabant Water biedt op verschillende online kanalen content aan aan haar doelgroepen. De website is de spil van alle communicatie. Daarnaast zet Brabant Water ook in op LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube. Voor Instagram was al wel een account geopend, maar hierop was Brabant Water nog nauwelijks actief. Het betrekken van jongeren bij Brabant Water als product, werk en bedrijf is één van de speerpunten. Daarom ondersteunt LiveWall Brabant Water met (een) Instagramcontent(strategie).

Diverse pijlers
Door aansprekende videocontent te maken voor de pijlers Water op evenementen, Educatie/kennis delen, MVO (watertappunten, duurzaamheid, natuur) en Werken en leren bij Brabant Water, behalen we samen de online doelstellingen van Brabant Water. Daarnaast maakte en beheert LiveWall een contentkalender en verzorgen we niet alleen beeld, maar ook instructies, tekst en tags. 

Bekijk ook..