Eindhoven Airport

Eindhoven Airport - Houdt je warm!

on - en offline kerstcampagne

Voor Eindhoven Airport heeft LiveWall een complete kerstcampagne gemaakt met als thema ‘Eindhoven Airport houdt je warm’. De campagne was opgebouwd uit verschillende on- en offline onderdelen.

We zijn begonnen met het maken van een GIPHY stickerset met zowel algemene als kerst uitingen. Als aanvulling hierop hebben we ook een GIFjes pakket gemaakt met collega’s van Eindhoven Airport in de hoofdrol. Samen zijn deze goed voor 35 social content items. Een van deze stickers, de Eindhoven Airport kerstmuts hebben we daarna doorontwikkeld tot een Instagram filter zodat je altijd en overal een digitale kerstmuts kunt dragen. 

Daarnaast hebben we een activatie bedacht waarmee fans zelf hun eigen échte Eindhoven Airport kerstmuts konden krijgen. Via een online minigame konden fans met een digitale breinaald hun eigen kerstmuts breien. Als je binnen twee minuten klaar was krijg je de muts gratis thuis gestuurd. Binnen vijf dagen was de game al duizenden keren gespeeld en waren alle 7500 kerstmutsen uitverkocht. 

Omdat Eindhoven Airport een luchthaven is en er dagelijks duizenden passagiers vertrekken en aankomen hebben we ook aan hen gedacht met een offline activatie. Samen met twee promotiemedewerkers van Opvallers hebben we nog eens ruim 5000 kerstmutsen uitgedeeld aan alle passagiers en dit op film gezet voor een hartverwarmende aftermovie. Het resultaat is een 360 graden kerstcampagne waar die je warm houdt!

Bekijk ook..