BOD Events

Get on Stage with Jupiler

Swipe game

Nederland wordt de laatste jaren overspoeld met Festivals, maar de prijskaartje van de meeste festivals rijzen vaak de pan uit, behalve bij Dancetour. Dancetour festival is namelijk gratis toegankelijk en is daarmee al jaren een van de populairste festivals voor feestvierders vanaf 16 jaar. Met 7 edities verspreid door heel het Nederland hoeft niemand Dancetour te missen!

Ter promotie van de verschillende stages organiseert BOD Events al jaren toffe (online) activaties om Dancetour onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. Zo ook dit jaar! In opdracht van BOD Events heeft LiveWall de ‘Get on Stage with Jupiler - Swipe Game’ ontwikkelt. In de game moeten fans inflatable party-items vangen (door te swipen) waarmee punten verdient kunnen worden, maar let op… er zijn ook scherpe objecten die men moet ontwijken. Uiteindelijk is het de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te behalen. De beste spelers maken daarbij kans VIP-ervaringen met vrienden en toffe merchandise.

De ‘Get on stage with Jupiler - Swipe Game’ kan gedurende een campagne periode van 13 weken gespeeld worden. Elke stage heeft een eigen leaderboard en per leaderboard worden er wekelijks toffe prijzen verloot. Volop kans dus om te winnen!

De ‘Get on stage with Jupiler - Swipe Game’ is een afgeleide van de ‘McFlurry - Slice Game’, welke is ontwikkelt als native SDK (mobile only). Om de game ervaring ook beschikbaar te maken voor web heeft (company) moderne HTML5 toepassingen gecombineerd met een Phaser game framework. Aanvullende heeft (company) een campagne pagina ontwikkelt waarop de game via iframe ook op desktop gespeelt kan worden.

Bekijk ook..