KLM

Dream Deals

Hé psst, de KLM Dream Deals zijn er!

In opdracht van KLM Royal Dutch Airlines en in nauwe samenwerking met het KLM Campagne Team ontwikkelde LiveWall Group een digitaal campagne concept voor een grote cross channel, mobile first sales campagne – met een aantal grote uitdagingen!

‘Collect your stamps!’

De campagneboodschap met een sterke call-to-action ‘Collect your stampsmoest een grote diversiteit aan klanten aanspreken in meer dan 60 markten. Dankzij het visueel aantrekkelijke concept en de beschikbaarheid in 20 talen werden er vele landsgrenzen gepasseerd! Doordat de sales campagne direct aantrekkelijke bestemmingen in beeld bracht, werd de campagne een daverend succes.

Aantrekkelijke fotografie
Op de visueel aantrekkelijke landingspagina integreerden we verschillende feeds om daarmee de content te personaliseren en de bezoeker een real time ervaring te bieden. Naast de aantrekkelijke foto’s op de landingspagina werd er allerlei materiaal ontwikkeld: verschillende nieuwsbrieven, video, display en OOH materiaal. Om live te kunnen gaan met al het materiaal in geïntegreerde kanalen en in uiteenlopende markten, waren timing en nauwkeurigheid cruciaal.

Campagne designer tool
Om dingen makkelijker te maken, ontwierpen we een nieuwe en geoptimaliseerde Campagne Designer tool,  toegankelijk voor alle markten en leveranciers. Deze tool hield rekening met verschillende business rules en marktscenario’s (juridisch van aard). Verschillende feeds werden geïntegreerd in zowel de campagne designer tool als op de landingspagina met als resultaat: een perfecte, logische en pragmatische ervaring voor iedereen.

7de cyclus
In de zomer van 2018 stond alweer de 7de campagne cyclus van de Dream Deals op de planning. De campagne pagina werd hierin voorzien van een design optimalisatie te herkennen aan de header afbeeldingen en cards design voor de topdeals per markt. 

Ter inspiratie en aftrap van de Dream campagnes werden de bezoekers geteased met de LiveWall Group ontwikkelde Destination Match campagne.

Bekijk ook..