La Place

Beeldmateriaal voor bijeenkomst

Animatie video's

Voor een interne bijeenkomst bij La Place heeft LiveWall een reeks van 7 video’s over verschillende projecten gecreëerd om de presentatie mee te ondersteunen.

Presentatie
Voor bijeenkomst van het bedrijf La Place op 26 maart heeft LiveWall een reeks van 7 video’s ontwikkeld. Elke video licht één of meerdere projecten uit. De video’s worden een wisselwerking tussen de spreker, de interim CEO Gerry van Engelen, en de presentatie. Elk project wordt geïntroduceerd door de spreker en de presentatie “vertelt” hoe het project is uitgevoerd door middel van het instarten van de video. Na de video stelt de presentatie een vraag terug aan de spreker. Op deze manier ontstaat er een dialoog tussen de spreker en de presentatie.

Van script tot animatie
LiveWall heeft voor iedere video over de verschillende projecten het script uitgewerkt. Elke video is daarna in de huisstijl van La Place geanimeerd. Voorbeelden van de thema’s van de projecten waren employer branding, ondernemerschap en bezetting.

La Place
La Place is een keten van eetgelegenheden met op dit moment vestigingen in meer dan 80 plaatsen in Nederland, maar ook in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Spanje, Verenigde Staten en Indonesië.

Bekijk ook..