LiveWall

Instagram Effects

Unieke filter creatie

Als Instagram-gebruiker kun je er niet meer omheen: Instagram filters zijn hot! Met meer dan 400 miljoen gebruikers van Instagram Stories per dag en met meer dan 1 biljoen gebruikers van AR-effecten gemaakt op het Spark AR platform, zijn AR-filters dé marketingtool van nu.

Fan engagement
En filters zijn niet alleen leuk met je beste vriend of vriendin tijdens een avondje uit, je kunt ze ook enorm goed inzetten voor fan engagement. Sinds kort is het voor merken namelijk mogelijk om branded filters te creëren. Voor bedrijven is dit erg interessant, want je hebt met dit platform totale creatieve vrijheid. Bovendien bereik je ook nog eens op een interactieve manier nieuwe gebruikers en bouw je op die manier aan brand awareness. Denk er maar eens over na, telkens wanneer iemand jouw AR-effect op Instagram gebruikt, promoten ze indirect jouw bedrijf bij hun volgers.

Unieke filters 
Als officiële partner van Giphy en Instagram, maakt LiveWall voor andere organisaties unieke stickers en filters. Onder het account van onze art director (@chrispelk) zijn onze filters al ruim 1,5 miljard keer bekeken. Hiermee behoort hij tot de top 10 Instagram artiesten wereldwijd.

Bekijk ook..