McDonalds

McFlurry slice game

Wat is jouw favoriete topping?

De zomer is natuurlijk hét moment voor McFlurry! Samen met McDonald's bedachten en ontwikkelden we een enorm leuke game met een verslavend tintje rondom hun McFlurry campagne.

Doel van het spel
In het spel kunnen deelnemers de verschillende toppings van de McFlurry 'slicen' om punten te verdienen. Bij het slicen verkruimelen de toppings en landen ze op het McFlurry ijsje onderaan het scherm. Dit brengt op unieke wijze het heerlijk karakter van de McFlurry in beeld. Wekelijks worden de gebruikers die de hoogste score behaalden beloond met een groot aantal McDonald's punten, welke om te ruilen zijn voor menu's, koffie en nog andere lekkernijen.

Gameplay
Tijdens het spel springen alle toppings van de McFlurry in en uit het scherm. De gebruiker moet proberen elk item te slicen voordat deze weer uit het scherm verdwijnt. Elke speler heeft 3 levens, en verliest telkens een leven als een topping uit het scherm verdwijnt zonder dat deze is gesliced. Daarbij moeten de gebruikers extra opletten voor de bommen, 1 maal een bom slicen en het spel is afgelopen.

Promo video
Ter promotie van de game op de scoiale kanalen ontwikkelden we een kort & krachtige video. Hiermee worden mensen getriggerd om de applicatie te downloaden, deel te nemen aan de McFlurry game en kans te maken op een jaar lang McFlurry!

Eigenschappen
De McFlurry game kan meteen vanuit de McDo applicatie benaderd worden.

Bekijk ook..