Epic Records

New Album, New Filter

Meer dan een hondenneus

Instagram AR-filters zijn een mooi innovatief medium om een boodschap écht over te brengen. Niet meer alleen een leuk effect maar een marketingmiddel met een hoge ‘share-factor’. Want de tijd dat mensen posts zomaar delen, is toch echt voorbij.

Epic Records
In opdracht van Epic Records ging LiveWall aan de slag met het creëren van verschillende filters. Een filter voor zangeres Meghan Trainor en haar nieuwe album ‘Treat Yourself’ en een filter voor rapper DDG ter promotie van zijn  nieuwe album ‘Valedictorian’. Ook Ozzy Osbourne wil gezien worden op Instagram. Voor ‘It's a raid’, een nummer op zijn nieuwe album ‘Ordinary Man’ maakte LiveWall een filter die helemaal past bij de stijl van Ozzy Osbourne. Met deze filter krijg je een tattoo op je gezicht, hoor je ‘It's a raid’ en vliegen er vleermuizen om je heen. Wanneer je je mond opent vliegt er een vleermuis in je mond. Als je deze weer dicht doet bijt je de vleermuis dood en valt deze naar beneden. 

Doel
Het doel van de filters is om het nieuwe album van de desbetreffende artiest te promoten. Daarnaast zorgt de filter voor engagement en verspreid deze zich snel door de hoge ‘share-factor’. 

LiveWall helpt jou graag met een unieke filter. Heb je interesse in een branded filter voor jouw merk? Neem dan snel contact met ons op!

Bekijk ook..