House of Sports

AON City Run 2018

Social media wall met fotobooth koppeling

De marathon van Eindhoven is een terugkerend hardloopevent dat in het centrum van Eindhoven plaatsvindt. Bij de 35e editie van het event is AON hoofdsponsor van de 5 kilometer run, beter bekend als de AON City Run. Onderdeel van de AON City Run is de ‘High-Five zone’. Onder begeleiding van een DJ kunnen toeschouwers de lopers hier extra aanmoedigen. In opdracht van House of Sports heeft LiveWall hier een socialmediawall voor ontwikkeld.

Social media content
In de High-Five zone worden toeschouwers opgeroepen om hun ervaringen/aanmoedigingen te delen via social media door de hashtag #Hi5AON te gebruiken. Ter activatie van de hashtag heeft LiveWall een toffe video animatie ontwikkeld. 
Met de LiveWall-tool worden de berichten met deze hashtag  opgehaald, en op een groot videoscherm getoond. De berichten worden afgewisseld met high-end animaties van een ‘High-Five’ waarin de hashtag opnieuw vermeld wordt.  

PhotoBooth
In de High-Five zone zijn ook diverse promo’s met draagbare fotobooths aanwezig. Foto’s die gemaakt worden met de draagbare fotobooths worden ook automatisch doorgezet naar de socialmediawall. Dit zorgt voor een leuke combinatie met de social content, waarmee tegelijktijd de interactie met het publiek wordt aangegaan.

Bekijk ook..