House of Sports

AON City Run 2018

Social media wall met fotobooth koppeling

De Eindhoven marathon is een terugkerend hardloopevent dat in het centrum van Eindhoven plaatsvind. Bij de 35e editie van het event is AON hoofdsponsor van de 5 kilometer run, beter bekend als de AON City Run. Onderdeel van de AON City Run is de ‘High-Five zone’. Onder begeleiding van een DJ kunnen toeschouwers lopers hier extra aanmoedigen. In opdracht van House of Sports heeft LiveWall een social media wall ontwikkeld.

Social Media Content
In de High-Five zone worden toeschouwers opgeroepen om hun ervaringen/aanmoedigingen te delen via social media. Met de LiveWall tool worden berichten met de hashtag #Hi5AON opgehaald, waarna deze op een groot videoscherm getoond worden. Ter activatie van de hashtag heeft LiveWall een toffe video animatie ontwikkeld. Tevens worden berichten afgewisseld high-end animaties van een ‘High-Five’ waarin de hashtag nogmaals vermeld wordt.  

PhotoBooth
In de High-Five zone zijn ook diverse promo’s met draagbare fotobooths aanwezig. Foto’s die gemaakt worden met de draagbare fotobooths worden automatisch doorgezet naar de social media wall. Dit zorgt voor een leuke combinatie van (social) content, waarmee tegelijktijd de interactie met het publiek wordt aangegaan.

Bekijk ook..