Willem II

Fan of the Match

Interactieve mobiele quiz in het stadion

De roots van LiveWall liggen in Tilburg. LiveWall is dan ook trots dat de Tilburgse voetbalploeg Willem II, lokaal bekend als de Tricolores, sinds de start van het voetbalseizoen 2018/2019 gebruikmaakt van Fan of the Match (FOTM). In samenwerking met City Marketing Tilburg heeft LiveWalleen volledige branded versie van FOTM ontwikkeld.

Stadion
Willem II speelt zijn thuiswedstrijden in het rood, wit en blauw gekleurde Koning Willem II Stadion. Het stadion biedt ruimte voor 14.700 toeschouwers. Aan weerszijden van het stadion, achter de goals, heeft Willem II twee grote videowalls aan het dak gemonteerd. Via deze schermen worden de fans wekelijks geënthousiasmeerd om mee te spelen met Fan of the Match.

Rustprogramma
Bij Willem II is Fan of the Match vanaf de lancering onderdeel van het rustprogramma. Terwijl sommige toeschouwers lekker een drankje of een hapje scoren, worden de overige toeschouwers tijdens de rust geamuseerd met leuke quizvragen. Wekelijks worden er door Willem II en sponsoren toffe prijzen voor de winnaars beschikbaar gesteld.

Digital advertising
Willem II heeft Fan of the Match als digital advertisement module in hun sponsorpakket opgenomen. Naast een wekelijkse hoofdsponsor, wordt de quiz het gehele seizoen gesponsord door City Marketing Tilburg. Fan of the Match draagt zodoende niet alleen bij aan de fan-experiences op wedstrijddagen, maar zorgt ook voor extra exposure. Tot slot levert Fan of the Match natuurlijk ook waardevolle data op.

Bekijk ook..