Talpa Network

Stemmodule

Online stemmodule voor hitlijsten van Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica.

Talpa Radio is onderdeel van Talpa Network. Onder Talpa Radio vallen onder andere Radio 10, Sky Radio, Radio Veronica & Radio538. Bij het samenstellen van populaire hitlijsten/campagnes wordt bij alle stations regelmatig input van luisteraars gevraagd. Eerder heeft LiveWall hiervoor een stemmodule voor Radio 10 ontwikkeld. Talpa Radio had de wens om een vergelijkbare stemmodule voor Sky Radio, Radio Veronica en Radio538 te ontwikkelen.

Dynamische stemmodule
Om aan de wens van Talpa Radio te voldoen heeft LiveWall een dynamische stemmodule met een op maat gemaakt content management systeem (CMS) ontwikkeld. Via het CMS kan Talpa Radio alle content in de stemmodule(s), per station, zelf instellen. Voor elk station is hiervoor een aparte URL aangemaakt, zodat Talpa Radio meerdere stemmodules/campagnes tegelijkertijd kan hosten.

Binnen de stemmodules kunnen de volgende elementen worden aangepast:

Header images:
Voor desktop en mobiel kunnen aparte (responsive) banners worden geüpload.

Teksten:
Alle teksten op de pagina(‘s) kunnen flexibel worden ingevuld.

Stemlijsten:
Via een excel import kunnen nieuwe stemlijsten worden geüpload.

Registratieformulier:
Via het CMS kan een flexibel formulier worden opgesteld, daarbij kan Talpa Radio verschillende invulvelden (de)selecteren.

Optionele hulpmiddelen:
Binnen de pagina('s) zijn er verschillende hulpmiddelen (o.a. toetsenbord en lijst met suggesties) die Talpa Radio per stemmodule optioneel kan (de)selecteren.

Share pagina
Via de stemmodule kunnen luisteraars een toplijst selecteren van maximaal 10 nummers. Daar kunnen ze, per nummer, een motivatie aan toevoegen. Nadat de luisteraar een toplijst met een favoriet nummer heeft ingediend, verschijnt er een share pagina. Via de share pagina kan de persoonlijke toplijst via social media (Facebook, Twitter & Whatsapp) worden gedeeld. Via het CMS kan Talpa Radio, per station, op iedere gewenst moment, zelf exports van de data maken. Op het moment dat er geen stemmodule op actief staat, wordt er een default page getoond. Via de default page worden bezoekers terugverwezen naar de homepagina’s van de verschillende radiozenders.

Bekijk ook..