RTL Nederland

Voetbal Inside & Gillette

Speler van de week

LiveWall ontwikkelde voor Voetbal-Inside de campagne website waar na iedere competitieronde vanaf zondagavond gestemd kan worden op een van de vijf geselecteerde spelers om uiteindelijk de ‘’Gillette Speler van de week’’ te worden. Om jouw stem extra kracht bij te zetten of andere fans aan te sporen tot het stemmen op de beste speler van afgelopen weekend is het mogelijk om je stem te delen via Facebook en/of Twitter. 

Iedere competitieronde in de eredivisie zijn er verschillende uitblinkers te vinden op de Nederlandse voetbalvelden, maar wie was er nou echt dé beste volgens de 16 miljoen voetbalkenners wat Nederland telt? Om op deze vraag eerlijk antwoord te krijgen heeft Voetbal Inside de Gillette speler van de week geïntroduceerd. 

 

De speler die de meeste stemmen ontvangt wint die week De Gillette Gouden Schoenveter, de overhandiging van deze prestigieuze award is vastgelegd en is te bekijken op deze website en verdient een plekje op de lijst met winnaars van eerdere speelrondes, welke uiteraard helemaal gedesigneerd is in the look & feel van Voetbal Inside en Gillette. 

Bekijk ook..