Online campagnes

Online Marketing Campagnes

LiveWall ontwikkelt spraakmakende online (marketing) campagnes. Ons creatieve team denkt van concept tot verspreiding mee. Ook maken we in-house alle materialen: van campagnewebsite tot display ads en organische content. Ook zetten we de advertising op. LiveWall denkt altijd na over de laatste mogelijkheden, zodat elke campagne een eigen en innovatief karakter heeft. 

Neem contact op

Campagne concept

Samen met ons creatieve team gaan we op zoek naar het beste concept voor jouw campagne. Daarbij kijken we naar de optimale boodschap, de doelstellingen en de kanalen die ingezet worden, maar ook naar de manier waarop jouw campagne verspreid gaat worden. Vaak maken we verschillende visuele voorstellen om zo de campagne tot leven te brengen. Een innovatief element is daarbij altijd inbegrepen!

Interactieve en activerende campagnesite

LiveWall heeft dankzij haar in-house developers, de mogelijkheid om grote, interactieve en activerende campagne-sites op te zetten. Een game, ontworpen en geprogrammeerd rondom jouw brand? Een product-website met reviewsysteem voor directe gebruikersinteractie? Een website en database vol user generated content? De mogelijkheid om klantgegevens te verzamelen met de campagne? Wij denken graag met je mee!

Advertising

Online advertenties zijn vaak de beste manier om snel naamsbekendheid en conversie te krijgen. Met onze specialisten op het gebied van AdWords, Facebook-advertising en video commercials bieden wij het totaalplaatje op het gebied van online advertising. Door middel van gerichte targeting levert jouw investeringen de beste ROI op. 

Innovatie

Het draait bij LiveWall altijd om innovatie: alles wat (on)mogelijk is, willen we uitproberen! Daarom verwerken we de laatste spraakmakende, digitale mogelijkheden in campagnes. Denk hierbij aan social media augmented reality filters,  rich media ads en meer. LiveWall gelooft dat je altijd nét een stapje verder moet gaan om je publiek aan te spreken. 

Content

LiveWall heeft ook een contentteam, waardoor we  alle content rondom de campagne kunnen verzorgen. Of dat nu video-ads zijn, videoformats, advertenties, blogs of andere middelen.

Gerelateerde cases

Onze diensten