Hier werken we voor

LiveWall is actief in verschillende gebieden, zoals media, sport, travel, consumentenmerken voor tal van klanten. Van internationale grootheden tot klein en fijn. Maar altijd is er één ding gemeen: cool zijn onze klanten zeker! Daarvoor staan we elke dag weer klaar om te gekke dingen te doen.
Neem contact op

Merken

Voor veel verschillende consumentenmerken ontwikkelt LiveWall online campagnes, content en activaties. Variërend van volwaardige campagnes, tot content of branded content. LiveWall krijgt de mensen rondom je merk in beweging!

lees meer

Sport

Sport verbindt en verbroedert! Niet alleen op en rondom sportvelden, maar ook daarbuiten. Sport beleef je namelijk niet alleen door actief bezig te zijn, maar ook door het te ervaren vanaf afstand, met andere fans. Nieuwe technieken brengen fans nog dichter bij de sport(ers). De toekomst van sportconsumptie verandert door interactieve games, contentcreatie en digitale sportplatforms.

lees meer

TV

LiveWall bedenkt en ontwikkelt campagnes en apps rondom televisie-formats. Van een second screen-toepassing waarmee je live meepraat tijdens het programma, tot branded content formats, programmawebsites of een contentapp. Met onze ruime ervaring kennen we de markt als geen ander! 

lees meer

Events

Niets maakt meer indruk dan een live event. LiveWall heeft een ruime ervaring in het opzetten van digitale merkactivaties of brand activations op evenementen, waarbij online, digital en offline samenkomen.  Denk aan een interactieve quiz met toeschouwers in een stadion, live meezingen in een grote Coca Cola Jukebox, of een verfkanon dat door Twitterberichten wordt aangestuurd: niets is te gek. 

lees meer

Music

LiveWall is al jarenlang thuis in de wereld van muziek. Zo ontwikkelen we volledige campagnes voor merken, voor bijvoorbeeld HBO, KPN en Hyundai. Maar ook promotie voor een artiest of playlist in elke denkbare, creatieve, online vorm. We denken graag met je mee!

lees meer

Travel

Met grote ideeën en creativiteit werken we aan online travel marketingcampagnes, met meetbare resultaten. We maken gebruik van de beste kanalen, voor elk merk en met elke doelstelling. LiveWall is al jaren actief in de wereld van reizen en travel. Zo zetten we voor KLM tientallen verschillende campagnetypes op, ter promotie van vluchten, reizen of diensten. Denk ook aan videocontent voor bijvoorbeeld Natuurhuisje.nl, Hyundai of Travelbird, en campagnes voor onder andere National Geographic.  Onze kracht ligt in een goede strategie, gecombineerd met creativiteit en natuurlijk goede marktkennis.

lees meer